mandag 22. mars 2010

Savnet av Kristiansand...


Ja, det e faktisk sant, men enkelte daga savna ej bare byen, folka, fotballen og sjølve plassen...
Det e no faktisk nesten 10mnd sia ej flytta fra byen, som ej sjøl meina he det klart fineste været og den aller beste beliggenheten i heile Norge,men dessverre litt forlangt vekk fra alt for en person som e sunnmøring..

Likevel e det nokke som ligge der og gjer at ej fortsatt enkelte daga lengta tilbake til livet på Sørlandet. Det va enkelte ting som gjorde byen til en plass absolutt verdt å leve, feks Salem, Drop-in-fotballen, Sør Arena og folket spesielt. Det tok vel for å være ærlig ei god stund før ej fant mej til rette, men da va det egentlig forseint, ettersom ej allerede hadde valgt å flytte kroppen min nærmere Sunnmøre, nærmere bekjente og nærmere familie...

En avgjørelse ej i dag e fornøyd med, sjøl om det ikkje blei nokke sjukepleie på mej after all..
Men føle likevel ej he det veldig bra her, og merka mej det at det å flytte nærmere "alt" faktisk va taktisk vellykka og at ej no vil bosette mej her og utdanne mej i Midt-Norges hovedstad:)

Men uansett, Sørlandet e en fantastisk plass, spesielt når det e sol:) Så va det jo like komisk å få oppleve unntakstilstanden kvar gang det kom meir enn 10cm snø.. Hehe, da va det stenging av alt kollektivt og det virka som om istida hadde starta.. men det va jo egentlig bare en del av sjarmen.. :)

Så ej håpe at ej en dag i framtida får lov til å stikke til Kristiansand igjen, gjerne på ferie, og får oppleve drop-in-fotball, Sør Arena, Rett i Garnet på brygga og ikkje minst sjå folket igjen, ej savna dokke faktisk :)

1 kommentar: