lørdag 20. mars 2010

23.juli 2010 skjer det :)

En ting ej aldri trudde ville skje så fort, men som likevel dukka opp på nyhetsmail fra BergenLive.no, nemlig at MUSE kjem tilbake til Norge allerede til sommeren igjen!


Av erfaring he ej merka mej at det tek ofte fleire år mellom kvart besøk, så kom ditte veldig overraskende... men dog med positivt fortegn:)
Konserten som Matthew Bellamy og kompani hadde i Oslo Spektrum den 25.oktober '09, vil ej beskrive som min personlig beste konsertopplevelse. Sceneoppsettet, showet, lysoppsettet, nivået.. ja, egentlig alt, va ei klasse over dei konsertane ej he vert på før, og det e ikkje få.. :)Åpningsnummeret med sangen "Uprising", der dei tre medlemmane av bandet kjem ut av kvar si opplyste boligblokk, e nokke av det råeste ej he sett vert spilt i Oslos største innendørs konserthus:)
Og når sangane Guiding Light, The Resistance, Starlight, Feeling Good og den utrulig melodiøse Exogenesis: Symphony Part I (Overture), så va det en opplevelse ej trudde det ville ta en del år før ej fikk oppleve igjen.. men så skjer det på Koengen i Bergen allerede til sommern!
Billett e allerede bestilt, og etter fjorårets sommer med Bruce Springsteen, AC/DC og Coldplay på menyen, så blir det bare MUSE i sommer, men det e uansett verdt pengane :)
Om du som MUSEfan ikkje he opplevd dei live enda, så bør du ikkje gå glipp av dinne muligheten, ej gleda mej til, om ikkje en like bra konsertopplevelse, så kanskje en enda bedre? :)

Håpe å sjå mange kjente der, du vil hvertfall finne mej blant dei 20000+ i mengden :)
Om du e som mej, og det allerede kribla i beina, så kan du få nyte avslutningsnummeret fra The Resistance-turnèen; "The Knights of Cydonia (w/Harmonica-intro)"

Nokre bilde fra konserten i oktober:

See you in Bergen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar