lørdag 20. mars 2010

Livet som trønder :)

For alle som ikkje veit det, så endte ej typisk nok opp uten sånn skuleplassting i fjor høst, og gikk derfor mot ett år uten spesielle planlagte ting å gjer.
Heldigvis fikk ej mej en liten jobb på Mega her i Trondheim, og kunne dermed starte på ett års reise der ingenting skulle være som planlagt.. følte bare ej måtte gjer det beste ut av det:)

Og livet som deltidsansatt på Mega med 2-3 daga i uka på jobb, og kanskje maks 8000 i lønn pr. mnd, va vel ikkje akkurat midt i blinken for mej, langt derifra! At det e fint å ha fri, e jo forsåvidt greit, men det e ikkje sant så lenge en he fri stort sett HEILE tida.. Det e ikkje spesielt kjekt å ha fri så lenge alle andre enten e på skulen eller på jobben. Da blir det heller ensomt og kanskje til at en blir litt rastløs av å ha litt mindre å gjer på. Men med hjelp av venna, KRIK, treningssenter og en del slektsbesøk, så overlevde ej dei mnd med uten varige men ;)

Og det gjekk ikkje lange tida (bare 2-3mnd(?)) før ej begynte å føle mej heime i min nye "heimby", The City of Trondheim:) Byen, som av mange e beskreve som den beste studentbyen i Norge, he både sine fordela og bakdela. Men det e heilt sikkert at det e maaaange fleire fordela enn det motsatte.

Trondheim he veldig mange hyggelige folk, mange mulighete for sosiale tilbud, veldig bra treningsmuligheter og god beliggenhet i forhold til heimplassen min.
I motsatt ende finne man f.eks lyskryssa (som må ha vært konstruert av en person som hadde drukke maling like før han konstruerte dei)være ei plage, og til tide kan også været være ei plage, ettersom 2 år i Kristiansand ikkje akkurat gjorde mej vant til -15 til -20 grader på en vinterdag:)

Men når ej som sagt no endelig he fått mej fast jobb,som låseansvarlig på KIWI og he funne mej veldig godt til rette her i byen, og ser for mej mange år her framover:) Om det blir som KIWI-ansatt eller sykepleierstudent veit ej ikkje enda, men svaret får ej vel rundt 20.juli:)
Og den som venta på nokke godt, venta vel forhåpentligvis ikkje forgjeves? :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar