søndag 18. april 2010

Valgets kvaler

Skal ha mej nye sko, etter at ej he bestemt mej for å fjerne en del av dei gamle skopara mine..

He faktisk hatt en del skopar i mange år no, men e den type person som av og til får plutselige innfall. Innfall som kan omramme både opprydding i bilen, opprydding i klesskapet og andre ting som he med opprydding og kasting av gamle ting å gjer.. :)

Dinne gangen va det skohylla mi som fikk unngjelde, og da må det nye inn, når dei gamle å utgåtte e på vei ut..

Så alternativa e da:

Converse All-Star
He allerede ett par som e designa av Moods of Norway. Sko som ikkje akkurat e nokke å ha om vinteren, så e skona fantastisk lette og gode å gå med.. Litt klønette å ta på sej da, når ej e av den typen som ikkje gidde å knyte. Men det e nok mest mi eiga skuld :)
Prisen e heller ikkje nokke gale, så e nok stor sjanse for at ej går for dei!
Mest sannsynlig vil ej ha en anna farge enn svart da, så blir vel kvit/rød/grønn?












Converse Fast Break
E det andre alternativet da.. En sko som e litt min type sko, litt høgere om meir polstra enn den over. Litt tjukkere fôra, og meir varmende kanskje, men etter mitt syn litt tyngre og kanskje litt unødvendig stor. Men at den e god og gå med e hvertfall klart, og at prisen omtrent e den samme veit ej, ettersom ej he skjekka det opp. Men men, vanskelig valg.. :)














Men som den kresne fyren ej e, så går ej nok for den modellen som he kulest design:)

1 kommentar:

  1. Brukte ca 2 min på å finne sko sist:) Det var converse sommersko, av den låge typen. Angre ikkje. Lykke te me valget. bli litt flau sjøl når æ sjir kor mange av skoa i gangen vår som faktisk e mine. kremt

    SvarSlett