søndag 11. april 2010

Ett nytt spissfunn!

Tippeligaen e i gang igjen, og som vanlig vil en jo alltid ha sine forventninge og sine tanka om kor det kjem til å gå kommende sesong med dei forskjellige klubbane.. Kem lykkes? Kem havna i uføre? Ka trener som ryke først?

Ja, ej he jo hatt mine tanka om det sjøl, men det som he imponert mej mest, eller.. egentlig ikkje i år da, men han starta allerede ifjor å imponere mej, fra å gå fra å være benkesliter og kommende talent på HamKam, til å bli ett av dei navna som kanskje flest hadde på si skryteliste etter fjorårets sesong va over.. Navnet e, og merk dej ditte, fordi ej trur at det ikkje e lenge før landslaget kalla:

Marcus Pedersen, 19år, spydspiss på Strømsgodset.












Etter ei ganske tøff tid i HamKam, med en del benkesliting og lite tillit, gjorde heldigvis dinne gutten her ett veldig riktig valg da han "potetåkeren" på Briskeby og HamKam IL..
Ej skal innrømme at ej hadde hørt navnet før den tid.. Men etter norsk tradisjon, så he jo dei fleste spillerane som he blitt snakka om som store talent (merk Tommy Øren og Arild Berg) ikkje akkurat endt opp med kometkarriere. Men heldigvis for fotballNorge sin del, så fant hvertfall Pedersen ut at han måtte stikke til en klubb der han får spille.. og det gjer du i Godset, så lenge du e under 23, føles det av og til ut som :)

For ej skal innrømme at det e lenge sia ej he sett en norsk fotballspiller spille med den gløden, den entusiasmen og den nesten herlige galskapen som Pedersen e i besittelse av:)
Endelig får en sjå en spiss som faktisk ikkje bare ser oppgitt på dommer på grunn av at han får røff behandling eller trekke sej unna fordi han ikkje vil gå i en hard duell.. Her e det snakk om å ofre alt, i alle duella:)

Ej he veldig trua på den spilleren her, og (sjøl om ej ikkje e nokke spesielt Godset-fan) så håpe ej at vi får høre masse positivt fra den kanten også framover, for ej trur at om det blir trygt på dei rette knappane her, så kan ditte her bli ei kommende stjerne i norsk målestokk:)

I mine auge minne han allerede om en ung Wayne Rooney :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar