lørdag 10. april 2010

Ei uke på vei tilbake i vanlig modus :)

Jaja, det va jo ei fantastisk påske da!

Få være heime på Ellingsøya, besøke venna, gå langrenn, stå på snowboard
under fantastiske forhold på Strandafjellet, bare slappe heeeilt av og kose sej..
Digg va det da, men no e det tilbake til vanlige daga igjen, med dei vanlige gjeremåla:)

Som e faktisk deilig det med, ettersom ej endelig he faste ting å gjer, faste daga på jobb,
faste treninge og så kan ej legge til det ej vil når det e fritid imellom:)

Veka starta med at ej klarte å komme mej sakte men sikkert tilbake til Trondheim gjennom en
5timers kjøretur med min herlig Opel Ascona 85'modell.. ikkje at det e verdens tryggeste ting å gjer, men det blir ikkje veldig mange gangane til no altså!

Tilbake her, så va det egentlig bare å pakke ut, for å så stikke på jobben dagen etter og omtrent ommøblere butikken etter at den hadde vert stengt i 5 daga minus påskeaften, nokke som faktisk e ganske masse styr ;) Men det e slik i arbeidslivet, en kan ikkje bare sitte på ræva å sjå blid ut :)

Så va det den vanlige KRIK-treninga, der vi ikkje va meir enn akkurat perfekt antall (slik at en slepp å sitte mange "tima" å vente på å få spille), før det bare heim til avslapping, få sjå Messi leike sej med Arsenal og kos med folket i huset her :)

Onsdagen e det jo som vanlig seinvakt, så ej måtte jo bare finne på nokke å gjer fram til klokka 15, nokke som blei til dei vanlige episodane med H.I.M.Y.M og litt lesing av forskjellige typa litteratur :) Bortsett fra at på kvelden så klarte ManU å ryke ut av Champions League mot ett kvalmt tysk lag da, men det får bare være..

Torsdagen fikk ej endelig spilt squash igjen:) Dinne gangen va den verdige utfordreren Gunhild, som alltid e like kjekt og vanskelig å spille mot, men det e jo uansett sjukt artig, om ej tape eller vinne:) Jobbdagen etterpå va digg, det meste går på rutine dei dagane, så det e ganske rolig:)
Pluss at "I went crazy" på påskegodteri på halvpris på butikken..
Resultatet ser du her:) -->
Fredagen klarte ej faktisk å forsove mej av alle ting, sjøl om ej ikkje skulle starte på jobb før klokka 11.. ^^ Ganske ufattelig for å være mej, ettersom ej til og med la mej klokka 1.. :)
Søve aldri meir enn 7-8tima i strekk, og e vant til å våkne opp klokka 0830 kvar dag, men ikkje i går nei, da skulle ej plutselig ikkje våkne før klokka va 1050, og skulle på jobb 11.. hehe, ingen bra kombo! Men ej skapte heldigvis ikkje nokke problem for folk på jobben, så kom mej til jobb ett kvarter forseint :)

Kvelden gjekk med på det sedvanlige "Nytt på Nytt" og quiznight i lag med min gode kompis Andreas (som fortsatt meina oppriktig at det ikkje folk i verden som sitte inne med meir fotballnavn enn oss to, hvertfall når det gjelde spillera fra 96-05) :)
I totally agree! :D Beviset kan en finne både på VGS og i ettertid med forskjellige SMSmeldinge som he blitt utveksla sia den gang:)

No e det lørdag, ej sitte her totalt avslappa, høre på Coldplay - Viva La Vida, tidenes beste Coldplaysang og med en gooood kopp kaffe, kokt opp av min pålitelige MoccaMaster :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar